Top tien teller club 2016 1-1-1-1-1-1-1-1-2-2-2-2-2-2-2-2-3-3-3-3-3-3-3-3-3-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-5-5-5-6-6-6-6-6-6-7-7-7-7-7-7-8-8-8-8-8-8-8-8-9-9-9-9-9-9-10-10-10-10-10-10 (71)

Top tien teller kinderen-klk en achter klk Lesley 2016 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-2-2-2-2-2-3-3-3-3-3-3-3-3-3-3-3-4-4-4-4-4-4-5-5-5-5-5-6-6-6-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-8-8-8-8-8-9-9-9-10-10-10-10-10-10-10 (63)

PIPA-teller 2016 22 x

22 okt

 

 Om 10.30 reed Berber ons de Reling weer op. Na een vlucht van 10 uur en alle rompslomp op Schiphol dus weer thuis. Beetje een raar gevoel net of je een maand kwijt bent. Veel ervaringen op gedaan. Echt heel bijzonder. Toch ook wel weer blij om thuis te zijn Dion Eva Berber en Fay en Doutzen en Milo je mist ze wel maar het lijkt net of je dat voor jezelf niet toe mag geven. Ja we zijn wel wat heimwee gevoelig. De duiven heb ik niet gemist, misschien ook wel zelfbescherming. Je laat ze achter in de meest kwetsbare tijd de rui. Kijk de rui zelf is hier niet zo ingewikkeld voer allerlei sedochol en Naturaline. Maar het gevaar van parathypus ligt op de loer. Dus snel starten met Parastop en een mooi stuk de vakantie in door gegaan. Kijk over de verzorging hoef ik me nooit druk te maken, mien famke kan dat wel. Maar paraverschijnselen zoals hangende vleugels en krukken kent ze niet. Maar net even gekeken en het lijkt er prima uit te zien, morgen maar even goed er door heen. Hebben een nachtje overgeslagen dus behoorlijk brak.

Dan de verkoop, loopt donderdag af, ach we zien wel. 

Het doel is om toch de ploeg fors in te perken, duivensport gaat zeker op een lager pitje. 

  

Leuke tijd gehad bijna de heel maand oktober met Tine door Amerika getrokken. Mensen zijn super aardig, het rij gedrag is bijna genant hoffelijk. Wel zijn de meeste en dan ook veel kinderen veel te dik.De uitgestrektheid en dunbevolkte gebieden zijn immens. Berber heeft op de duifjes gepast, geluk voor de concurrentie dat er geen vluchten waren want Berber vliegt alleen maar eersten.

14 okt. 

Heb sinds de uitvinding van die internetverkopingen altijd actief mee gedaan, eerst wat huiverig later wat driester. Goede kopen maar ook mindere. Echt slecht eigenlijk vrij weinig. Kan me een duifje uit IJsselmuiden voor de geest halen, Sangers bloed, laat jong. 50 gulden, ik kwam daar en dacht wat een miezerig doffertje, eerst maar in het rennetje. Droogde mooi op en zou dat jaar met Lioba Achilles geven die weer vader zou worden van Fear en Stadsduifje (3e Fondspiegel). Mijn duurste was een zus van Kras Beauty moeder van Black Beauty (3e Asduif Midfond ACG F 2018). Een hele mooie was een Ruitenberg(kld Wittebuik) volgens mij op duivennet. 2 sec voor sluitingstijd met 10 euro/gulden verhogen kon men niet meer reageren. Dat kan nu niet meer.

Mijn eigen verkoop dan? Ach ik zou het zo doen kies een latere of jonge duif en doe daar uit het bovenste gedeelte een oude bij. Kijk de jongen hebben allemaal een topafstamming gewoon uit het beste wat ik heb. De ouden hebben ook een goede afstamming maar Whitee Adonis heeft een heel andere dan mijn overige duiven.

Er zitten nogal wat jongen uit Little Princess ik geef je op een briefje dat je daar goed mee bent. Ze is de moeder van Sebastian en Lady Cha Cha grootmoeder Romulus en Remus en overgrootmoeder van Silence 50 jaarling in 2018 met 15x en een overwinning. Tel daarbij dat haar zus Lytse Lesley bij Wiebren heel veel top gaf en haar broer de Witkop van Broerke ook al de beste midfondduif van Friesland heeft gegeven.Zat er aan te denken om haar samen met Alwin te verkopen maar ze is van 2010 dus ook de jongste niet meer.

9 okt

 

Hallo 

Woensdag start dus mijn eerste echte internet verkoop op duivennet. In mijn ogen een eerlijke en gewone verkoopsite, weinig geblaat. Past bij mij, ik heb dan wel een grote bek maar altijd met een knipoog. Hoe ik over duivensport denk en hoe ik het beleef hebben mijn sitebezoekers door de jaren heen mogen ervaren. Het schrijven is min of meer gestopt. Andere zaken vragen meer energie en geven me ook meer plezier. Misschien ben ik zelf wel degene die zich het meest verbaast over het ticky tacky van mijn hok. De term bagger kwam vaak naar voren, maar ook dit was vaak met een knipoog. De komende jaren zal de drive steeds minder worden. 2018 is mijn beste maar ook mijn meest ontspannen jaar ooit geworden en ook een eye-opener voor hoe ik verder wil. Het leven was hier altijd al simpel, een simpel hok van 9 meter lang en 2,80 breed. Championsmix/NPO-mix Naturaline-Prange Suppe-Oregano olie-allerlei-Naturaline-Belgasol en knoflook. Medisch Parastop-1x per jaar Magic En nooit een onderzoek bij de witte jas. Een van de redenen dat duivensport op zijn retour is komt volgens mij doordat je door de bomen het boos niet meer ziet. Het pamperen van duiven en het angstige lossen is hetzelfde als kinderen die altijd met helmpjes op moeten fietsen, Ach zoals ik al zei het heeft mijn aandacht niet meer. Goede duiven dat heeft altijd mijn aandacht gehad, volgend jaar is de fantastische lichting 2015 van mijn hok verdwenen, het zal een jaar worden met heel veel jaarlingen en een kleinere selectie. Ik zie wel wat er van komt.

De rode draad is Lesley maar met de komst van Alwin in 2014 lijkt het niveau weer een treedje hoger te zijn geworden.

Per jaar ronde 45-50 jongen afzetten en met 40 aan de vluchten beginnen. Een vreemd hok dat zowel met 40 ouden als 40 jon.gen op de eerste vlucht verschijnt. Dat kweken van veel jongen heb ik nooit toegejuichtt, omdat ik vind dat een dier geen wegwerp artikel is of laten we in ieder geval uitstralen dat dit niet zo is.

Ach ik denk dat er een mooie ploeg in de verkoop zit met als topper Alwin, de onzin dat je op internet geen goeden kunt kopen is vaak gebral in de ruinte, hoeveel goeds ik door de jaren heen al niet op internet gekocht heb! Je moet het er wel uithalen, maar er zat ook wel bagger bij.

De laatste Lesley 21 is een dochter van Lesley x Timmertje. Timmertje mien mokkultje die dit jaar helaas achterbleef(zag ik niet aankomen)

De 454 en 457 zijn mei jongen allebei dus klaar voor de kweek. Allebei duivinnen.

454 is ingeteeld naar de hoofdlijn Alwin en komt uit Romulus x het zusje van Alwin Leenduifje

457 komt uit een kleinzoon Super Rossi (Embregts Theunis) x Little Princess

 

 

 

 

De 74 en 76 zijn in mijn ogen uit een speciale koppeling die ik komend jaar voor eigen gebruik ook wil gebruiken. Namelijk Tsunami( Zoon Storm Buurstra) en de beste dochter van Lesley Little Primcess. Het zijn zomerjongen 

 

 

Laat jong(waarschijnlijk doffer, Volle broer Sebastian

Mooie bonte duivin, na de rui klaar voor eventueel winterkweek.

Dochter van mijn parel Sebastian, wat heerlijke duif om op je hok te hebben, Moeder is niemand minder dan Teatske. Wanneer je dan bedenkt dat mijn broertjes Romulus en Remus uit een broer van Sebastian x Teatske komen, dan moet er wel wat goeds in de genen zitten..

Voor de 498 geldt hetzelfde verhaal.

 

Hier nog een kleinzoon van Lesley. De 346 komt uit Bon Bon (vader van Asduif snelheid ACG en vader van 3 TT Blois zat niet zo ver achter Olympic Amador van Mantel). Moeder is Leenduifje rechttreeks Peter Crans en een volle zus van Alwin. Heb er geen verstand van maar heb Leenduifje hoog zitten, is al moeder van de Asduif jong 2017

 

Hier 2 zonen en een kleinzoon van mien mantsje Lesley ik schreef het wel vaker wat heeft hij toch veel goeds gegeven. Mensen die me volgen weten dat ik TT voor vitessevluchtjes van 200 km nooit zo serieus neem. Maar ook daar zijn er de nodige van in zijn nakweek naast de nodige echte TT. De Lesley 48 is een zoon uit de koppeling Lesley x Teatske zijn jaargenoten Face en Beauty Berber hebben nu 3 overwinningen staan. Zelf een 2e op Morlincourt.

Ash 80 kwam als eitje van Broerke, de nodige kopprijzen op zijn erelijst. Boeiender is de afstamming vader is De witkop ( Het beste jong van Lesley ooit met 6 overwinningen en vader van de Asduif midfond Afdeling 2017 4e Pipa) Moeder is ook een topvlieger met vele overwinningen. Lijkt me geen verkeerde.

Lesley 299 is een zoon van Lesley x een topkweekster van Tjeerd en Jouke Elzinga, dochter Bleu Hope en moeder van meerdere TT duiven.

 

 

7 okt

Hier nog een paar. Ik zag dat er op Urk 2 in mijn ogen topspelers totaal verkopen.  Zelf speel ik ook een jaar met die gedachte. Succes is geen garantie voor liefde voor. Kan wel allemaal redenen bedenken waarom ik zou willen stoppen maarik stop pas als het gevoel helemaal weg is. En mijn liefde voor het spelletje is momenteel zo,n 30%. Dus we zien het wel.

De natourkampioen 2018 (2e Frisia) Duncan 586 dit jaar 14 x Zoon van Mr Morlincourt en daar is ze weer Teatske

 

6 okt

Vandaag even een 4 tal duiven naar voren halen die op duivennet verkocht gaan worden. Waarom?

De hokken moeten leger, en het kweekhok wil ik naar 10 koppels hebben. Daar Romulus Remus en Sebastian ook op de kweek gaan, is het dus duidelijk dat er een aantal verkocht moeten worden.

Dit keer een aantal bevlogen duiven maar ook jongen met een topafstamming, dat is ook het weinige dat ik daar over wil en kan zeggen. Henk vroeg me of ik er een oogfoto bij wou hebben. Heb het gedaan omdat ik weet dat er kopers zijn die er belang aan hechten, ik heb er niks mee.Ben ooit in de blauwe watervallen van Tine gevallen en dat is genoeg. Bouw laat ik ook aan de blaters over die er verstand van hebben ik heb dat niet. Een ding is hier nog altijd het belangrijkst zo snel mogelijk van A naar B, vroeg op het klepje dus.

In mijn directe omgeving zijn er 5 liefhebbers die hier rechtstreeks duiven haalden. Wiebren Wim en Jolanda Teake Raymond en Douwe  . Allemaal succesvol. Broerke haalde de beste als ei de Witkop zoon Lesley en met 6x een overwinning en vader van de Asduif midfond Afdeling Friesland.

Kijk duiven hebben bij mij emotionele waarde, Vorige week heb ik Lioba begraven en dan schieten de herinneringen je weer door de kop. De 4 duiven hieronder hebben ook hun verhaal.

De prachtige ooievaar is White Adonis mjn wegkaptien van 2016. Zo hij op de foto staat zo is hij wat een baas. Zijn finish op Peronne kan ik me nog voor de geest halen. Liep net voor de stap langs waardoor hij niet direct kon vallen maar met een hele korte correctie haalde hij het toch. Vloog een eertse tegen 180 duiven en een 31/7686 

De tweede is Turkey Eleven 94, had een klein sneetje in deneusdop lijkt net een lelletje als een kalkoen. Heeft 11 pennen. Zoon van mijn topmeisje Lioba met een broertje van Anastasia. Heeft een mooie overwinning staan.

De derde 32 is mijn lieveling Jon de Waldpyk, omdat hij altijd met me vecht. Maar wanneer je stoppen als optie hebt tellen sentimenten niet, Voor de kweek is dit de beste doorvoer lijn die ik kan bieden Alwin x Teatske, ach moet je er nog sambal bij. Vloog als jong een 2e op Tilburg de vlucht dat heel Friesland in de rouw was. Heb toen de nodige kritiek op mijn stukje gehad. Lachen zoek eerst de fout eens bij jezelf. Was eigenlijk mijn eerste maar liet een hokgenoot voor gaan.

En dan Bregt 73 wat een plaatje is dat, veel prijzen als jong 10 op 10 vaak top 10. Niet altijd gelukkig, Pointoise schade en dit jaar gewond thuis. Kleindochter Storm (Buurstra). Dochter Ceto (Poortvliet lijn) Asduif dagfond ZDJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Topper van de verkoop

Alwin

Vader van:

Sebastian

Asduif lang Afdeling Friesland 2018

Asduif dagfond ACG F 2018

Asduif midfond ACG F 2018

Asduif Frisia west 2018

6e Asduif midfond Afdeling Friesland 2016

3e Asduif jong FFC

18e NPO Troyes   5969d

22e NPO Chalon  4924d

30e NPO Sens     4690d

 

 

Lady Cha Cha

10 TT Chateauroux

Chimay 1/260

           22/12201

Grootvader

Remus

8e TT Sector IV Reims 14539d

17e NPO            Troyes 5969d

21e NPO            Sens   4690d

43e NPO            Gien   4830d

Romulus

1/439 8/1860

2/245 7/1593

2/186 8/1478

4/7169

3/1621

4/1919

5/1098

7/1620

7/959

10/491

 

Kinderen en kleinkinderen winnen:

1/5880

1/3704

1/900

1/574

1/438

1/401

1/381

1/260

1/250

1/205

1/151

1/105

1/102

 Uit topkoppel Peter Crans

 

 

 

 

 

In de club dit jaar de volgende titels

1e Generaal totaal onaangewezen (2 vluchten los)  

1e Generaal totaal aangewezen (5 vluchten los)

1e Generaal oud onaangewezen

1e Generaal oud aangewezen

vitesse    2e onaangewezen 3e aangewezen

midfond  1e onaangewezen 1e aangewezen

fond        1e onaangewezen 1 aangewezen

jong        1e onaangewezen  3e aangewezen

natour     2e onaangewezen  1e aangewezen

duifkampioenen 

1 t/m 5  asduif met Sebastian-Silence 50 (dochter Remus x VanLoontjeKoelma 15x beste jaarling) -Athena-Duncan en Ananas (allemaal nazaten van Lesley) 19 duiven in de top 50

1e asduif oud Sebastian

3e jong met Super 50 tevens Asduif jong totaal 10 op 10

1e duif dagfond Sebastian

1e en 2e duif midfond Sebastian en Black Beauty

2e duif vitesse Damon

1e en 2e duif natour Duncan en Athena

 

 

2e Generaal lang onaangewezen ACG F 

1e Generaal lang aangewezen     ACG F

8e Generaal lang  onaangewezen Afdeling Friesland

8e Generaal lang aangewezen      Afdeling Friesland

 

2017

Top tienteller club: 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-2-2-2-2-2-2-2-2-3-3-3-3-3-3-3-3-3-3-4-4-4-4-4-4-4-4-5-5-5-5-5-5-6-6-6-6-6-6-6-6-6-6-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-8-8-8-8-8-8-8-8-8-9-9-9-9-9-9-10-10-10-10-10-10-10-10 (85)

Top tienteller Lesley: 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-3-3-3-3-3-3-3-4-4-4-4-4-4-4-4-4-5-5-5-5-5-5-6-6-6-6-6-6-6-6-6-6-7-7-7-7-7-7-7-7-8-8-8-8-8-8-8-8-9-9-9-9-10-10-10-10 (88)

Eerste duif per vlucht 4-5-1-1-11-1-1-13-14-7-8-1-1-7-5-2-1-2-2-3-3-3-1-1-1-10-1-6-3-2 (19 x top 3)

Pipateller: 18

 

 

 

Sebastian

1e Asduif Lang Afdeling Friesland 

1e Asduif midfond ACG F

1e Asduif dagfond ACG F

1e Asduif lang Frisia west

Troyes                         18e NPO tegen 5964 duiven   ACG F 10/1005

Chalon en Champagne  22e NPO tegen 4924 duiven   ACG F   2/590

Sens                           30e NPO tegen 4690 duiven   ACG F   3/790

Sittard                         34e       tegen 21629 duiven  ACG F1 6/1394

Chimay                        39e       tegen  7165 duiven

Quivrain                      180e      tegen  12201 duiven

Bourges                      187e NPO tegen 3661 duiven

Chateauroiux               267e NPO tegen 2379 duiven     

 

Voor 2019 doe ik geen bonnen meer, weet niet hoe mijn duivenleven er dan uit ziet dus wil ik geen verplichtingen na moeten komen! 

Verkoper FRIESE GLORIE Theo Pander, Joure
Adres Reling 25
Plaats Joure
Tel. ver./liefhebber 0513-419989
Start verkoop 11-10-2018 / 22:00
Einde verkoop 25-10-2018 / 21:00
Verkoopleider Duiven.net
Telefoon 030-2732803
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bonnen / duiven
Laatste update 01-01-1970 / 01:0
Opbrengst Euro ,=
Overige informatie Theo is een van de toppers van de Afd. Friesland ondanks dat de ligging verre van ideaal is. Verkoop van een select aantal bewezen kwekers en vliegers. O.a. uit de beroemde Wonderboy Lesley lijn, Arie Dijkstra, A. Ruitenberg, W. Buurstra etc. Bod met 5 euro verhogen of een veelvoud daarvan. Andere biedingen worden niet geaccepteerd.

 

 In de verkoop komen !!!!

  • Topkweker Alwin (rechtstreeks P Crans Okidoko x Adonia)
  • Kinderen Lesley
  • Kinderen Sebastian
  • Kinderen Little Princess
  • Kinderen Alwin
  • Kinderen Teatske
  • Kleinkinderen Lesley-Alwin - Little Princess-Teatske en Storm

Kortom de kern van mijn hok.

 

Zoals bovenstaande advertentie al aangeeft gaan er in oktober een twintigtal duiven onder de hamer. Prestatieduiven , topkwekers en duiven van 2018 met mooie afstammingen. Vanaf hal september zal ik iets meer achtergronden van de te verkopen duiven naar voren halen. Daarnaast zal ik de prestaties en de referenties van de afgelopen jaren ook benoemen.

 

 

 

 

Stamkwekers

Lesley

Zie Lesley dynastie op deze site

7 overwinningen 20 x top 10
• Sens 1/132 8 NU 7408 duiven
• Ablis 1/258 63 NPO 11945 duiven
• Chateaudun 1/216 34 NPO 8875 duiven
• Pitiviers 1/198 149 NPO 8510 duiven
• Troyes 1/135 178 NPO 7543 duiven
• Pommeroel 1/325
• Hasselt 1/585

Kweker
Vader –grootvader en overgrootvader van:

• 3e NPO Gien 4830 duiven
• 3e NPO Blois 738 duiven
• 8e NPO Sens 7848 duiven

• 8e NPO Reims 9345 duiven
• 9e NPO Menen 12057 duiven
• 10e NPO Chateauroux 4895 duiven

Overwinningen 2018

Overwinningen tot 2018
• 1-192   1-988   1-417   1-103   1-140
1-1098 1-911   1-333   1-281   1-270
• 1-172   1-126   1-203   1-65     1-1461
• 1-158   1-250   1-312   1-308   1-1300
• 1-752   1-250   1-56     1-110   1/5880
• 1-128   1-205   1-1166 1-1039
• 1-310   1-620   1-381   1-1422
• 1-400   1-516   1-438    1-399
• 1-294   1-249   1-142    1-270
• 1-204   1-217   1-180    1-129
• 1-259   1-98     1-533    1-600
• 1-483   1-97     1-33     1-1171  In 2018 komen er nog 15 overwinningen bij
Duifkampioenen (geen club)

Beste Asduif Lang Afdeling Friesland 2018

• Beste dagfond Friese Fondclub 2012
• Beste Asduif jong Afdeling Friesland 2014

• Beste Asduif Midfond Afdeling Friesland 2017
• 1e Asduif vitesse Frisia west 2016
• 3e Asduif jong Afdeling Friesland 2015
• 3e Asduif jong Afdeling Friesland 2016
• 1e Asduif jong 2016
• 1e Asduif jong Frisia 2016
• 1e Asduif jong Frisia 2015
• 2e Asduif midfond Frisia 2016
• 2e Asduif midfond Frisia 2017
• 2e Asduif dagfond Frisia 2012
• 3e Asduif vitesse Frisia 2016

 

Uitslagen 2013-2018

Geen oude glorie uitslagen 2018

2018

Toptienteller club: 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-3-3-3-3-3-3-3-3-3-4-4-4-4-4-4-4-4-4-5-5-5-5-5-6-6--6-6-6-6-6-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-9-9-9-9-9-9-9-9-9-10-10-10-10-10-10-10-10-10-10(101)

Toptienteller Lesley: 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Eerste duif per vlucht: 2-17-6-2-7-1-5-2-1-1-1-2-8-1-1-5-1-1-7-3-11-1-1-8-2-4-1-1-1-1-1-10

Mooikes

05/05/2018 Sittard (216 km) Afdeling 7854 Oude
13-16-22-23-29-74-78-181-183-210-213-321-373-425-432-435-439-511-820-871-905-
1096-1107-1198-1369-1414-1699-1712-1921-2062-2250 (31/40d.)

20/5 Chimay 342 km NO Frisia 1165d

1-17-28-37-43-44-47-82-91-101-118-119-120-121-122-123-126-129-146-147-154-190-283-351-361-381 40/26

26/5 Troyes 17-18 NPO tegen 5939 d

3/6 Quivrain 320 km ACG 1637 d

2-7-26-35-61-63-66-67-:89-92-94-146-149-187-198-200-264-266-292-381-407-474-477-
478-479-480-486-523 (28/40d.)

Periode mei -juni

Sittard 19-34-48-49-80 tegen 21629 duiven

Chimay 32 tegen 16989 duiven

Troyes 17-18- 58 tegen 5839 duiven

Quivrain 22-78 tegen 12994 duven

Chalon en Champagne 22 tegen 5249 duiven

Sittard 31-35-37 tegen 10885 duiven

Sens 21-30 tegen 4690 duiven

Laon 20- 59 tegen 8346 duiven

 

 

 Top uitslagen 2014-2017 zonder dubbellingen


• Boxtel 1-2-3 tegen 1461 duiven 2-3-4 7169 duiven 37 mee 29 prijs
• Boxtel 3-4-5 tegen 7468 duiven 35 mee 20 prijs
• Nijkerk 1-3-13-18-19 tegen 1171 duiven 30 mee 25 prijs
• Quivrain 1 tegen 3704 duiven
• Niergnies 1-2-3-5-6-9-10-11-12-13 tegen 180 duiven 35/15
• Quivrain 1-2-3-8-11-12-14-15-19-22-27-28-29 etc tegen 217 duiven 37/22
• Heusden Z 1-7-8-13-31-38-67-69-70-73-96-97-98 etc tegen 1452 duiven 40/30
12e tegen 20893
• Vuren 1-20 etc tegen 574 duiven 10/6
• Morlincourt 16 tegen 7248 duiven 8-85-92-114-122-175-304-408 tegen 1328 10/8
• Quivrain 1 tegen 3259 duiven 20 mee 14 prijs
• Quivrain 3-14-30-35-36-59-67-69-70=72-98 etc tegen 3139 duiven 40/36
• Sens 3-9 tegen 1270 duiven 16 NPO tegen 8261 duiven
• Reims 8e -32-47-48-124 TT tegen 14611 duiven 30 mee 18 prijs
• Chateauroux 10e TT tegen 4895 duiven
• Quivrain 6-8 tegen 4743 duiven 30 mee 21 prijs
• Weert 2(1-381) -9-10-24-30-44-50-56-81-84-91 etc tegen 1280 duiven 40/29
• Deurne 4-13-18 tegen 1865 duiven 30 mee 25 prijs
• Tongeren 1-5 tegen 1098 duiven 38 mee 24 prijs
• Gennep 5-16-19-35-38-39-41-42-44-67-80-96-97 etc tegen 1338 duiven 40/30
• Heusden 5-10 tegen 1360 duiven 14-24 tegen 7765 duiven 40 mee 27 prijs
• Quivrain 2-3-4 tegen 1621 duiven 10-12-14 tegen 6490 duiven 40 mee 28 prijs
• Gennep 3-8-37-54-93-95 etc tegen 1039 duiven 20/15
• Tongeren 9 tegen 7807 duiven 40 mee 27 prijs 11e tegen 21336 duiven
• La Louvaire 8-12 etc tegen 2149 duiven 30 mee 20 prijs
• Weert 3-10-11-22-25-44-46 etc tegen 1787 duiven 40 mee 30 prijs
• Duiven 4-6-7-17-18-24-26-27-28-29 etc tegen 1391 duiven 38/25
• Gennep 8-13-15-16-20-22-28-31-39-41-61-62-75-89- tegen 1166 duiven 40/34
• Tilburg 8-9 tegen 1606 duiven 30 mee 25 prijs
• Gennep 8-16-22-28-67-69-70-71-73-84 etc tegen 1324 duiven 40/27
• Grave 6 tegen 1641 duiven 40 mee 34 prijs 30-62-63 tegen 5382duiven
• Meer 8-11 tegen 1575 duiven30 mee 17 prijs
• Heusden-Z 8-17-31-40-55-57-62-81-82-83-etc tegen 917 duiven 36/19
• Zandvliet 7-10-11-12-16 tegen 1891duiven
• Quivrain 11-21-26-27-67 etc tegen 3416 duiven 40 mee 27 prijs
• Gennep 17-21-23-32 tegen 8097 duiven
• Hapert 14-15 tegen 1504 duiven 30 mee 25 prijs
• Tongeren 26-28 tegen 6143 duiven 20 mee 15 prijs
• Menen 1-6 tegen 988 duiven
• Weert 10-15 tegen 1806 duiven 7-8 tegen 1096 duiven 30 mee 20 prijs
• Sittard 10 tegen 1112 duiven 30 mee 16 prijs
• Meer 4 tegen 1641 duiven 30 mee 19 prijs 1-4-5 tegen 446 duiven
• Gennep 48 tegen 26052 duiven 30 mee 22 prijs 6 x 1:100
• Laon 13 tegen 1850 duiven
• Weert 6-22-35-37-39-106-107-155-187-320 tegen 960 duiven 10 mee 10 prijs
• Morlincourt 1-2-3-5-6-8-11-12 tegen 105 duiven 20/12

Kampioenschappen:
(2012-1018)


• 1e Keizer Frisia west
• 1e Keizer Friese Fondclub
• 1e Asduif Dagfond Friese Fondclub
• 1e Generaal snelheid ACG F
• 1e Asduif jong ACG F
• 1e Asduif vitesse Frisia west
• 1e hok jong FFC
• 3e Fondspiegel 2015
• 1e hok jong o.a Frisia west
• 1e hok jong aan Frisia west
• 1e Generaal Frisia west
• 1e Vitesse o.a Frisia west
• 1e Vitesse aan Frisia west
• 1e Vitesse aan Frisia west
• 1e Generaal Snelheid ACG F o.a
• 1e Generaal Snelheid ACG F aan

 

Referenties

Koelma Joure (Isolde asduif en TT vlieger)

Timmermans Donkerbroek (1 Asduif jong Afdeling Friesland 2014)

Pander Wijckel (1 Asduif midfond Afdeling Frieland 2017) 

W Visser Haskerhorne (3e Asduif Jong Afdeling Friesland 2015 talloze overwinningen in club en groot verband met afstamming Lesley)

R.A de Vries Heerenveen (1 District 3)

D Akkerman 

T Fraterman

 

 

Referentie Belgie 23 aug

Kleindochter Lesley

De Langhe Johan, Oostkamp

18/08/2018 Pontoise (246 km) Provinciaal 9630 Jonge

18-26-211-235-286-484-515-1124-1188-1189-2621-2931-3031 (13/16d.)

"'De 370'" (BE18-3102370) behaalde de volgende resultaten:

30/06/2018 Clermont (209 km) Club 168 Jonge 1

07/07/2018 Clermont (209 km) Club 178 Jonge 5

11/08/2018 Pontoise (246 km) Provinciaal 14427 Jonge 45

18/08/2018 Pontoise (246 km) Provinciaal 9630 Jonge 18